U ponudi kvalitetnih akivnosti izdvajamo naše odlično prihvaćene pešačke ture po zaštićenom rezervatu u Gornjem Podunavlju. Naš iskusan vodič vodi vas na duže trekking ture sa avanturističkim sadržajima – snalaženje u prirodi, istraživanje i posmatranje ptica i staništa živog sveta. Organizovanje odmora sa ručkom i uživanja u prijatnom okruženju sa lokalnim stanovništvom.

Ceo program traje od 6 do 8 sati. Grupa je predviđena za 15 do 20 odraslih osoba. Potrebna je minimalna fizička kondicija jer se pešačenje prilagođava uzrastu i spremnosti učesnika, ali je zato potrebna adekvatna odeća i obuća. Organizovane grupe treba da se jave minimum 7 dana pre polaska.

Polazak je iz Sombora, minibusom, sa parkinga u ulici Janka Veselinovića ispred vrtića “Vera Gucunja” (kod “Logora” – MZ Gornja Varoš)

TITLE of Danube Guides Offer NAZIV ture Adventures of the Upper Danube Region   Avanture Gornjeg Podunavlja
DESCRIPTION of guided tour OPIS ture Longer trekking tours with adventurous contents – finding your way in nature, exploring and observing birds and wildlife habitats. Organizing a lunch break and enjoying the pleasant environment with the locals   Duže trekking ture sa avanturističkim sadržajima – snalaženje u prirodi, istraživanje i posmatranje ptica i staništa živog sveta. Organizovanje odmora sa ručkom i uživanja u prijatnom okruženju sa lokalnim stanovništvom
NAME of Danube Guide
IME Dunavskog vodiča
Miodrag Aleksić Miodrag Aleksić
NAME of Danube Guide
DRŽAVA
Serbia Srbija
GPS and ADDRESS of MEETING POINT for guided tour
ADRESA MESTA sastanka i polaska ture
GPS 45.776027, 19 100991
Janka Veselinovića Sombor (parking spot in front of kindergarden „Vera Gucunja“)
GPS 45.776027, 19 100991 Janka Veselinovića Sombor (parking ispred vrtića „Vera Gucunja“)
LANGUAGES Serbian, German Srpski, Nemački
DURATION of tour
TRAJANJE ture
6-8 hours 6-8 sati
COSTS for 1 group
CENA za 1 grupu
30€ per person 30€ po osobi
MAX. NUMBER PARTICIPANTS
MAX. BROJ UČESNIKA TURE
15-20 adults 15-20 odraslih
     
OTHERS   NAPOMENE – OSTALO Transportation is organized by minibus from Sombor. Hiking starts from the bridge at the entrance to the reserve along forest paths. Adequate clothes and shoes are needed for walking. Minimal physical fitness is desirable.   Prevoz se organizuje minibusom iz Sombora. Pešačenje počinje od mosta na ulazu u rezervat, šumskim stazama. Potrebna je adekvatna odeća i obuća za šetnju. Poželjna je minimalna fizička sprema.

Dunavski vodiči / Danube guides

(Visited 16 times, 1 visits today)
Last modified: February 28, 2022

Comments are closed.